CZSK
Novinky
15.11.2022
NAKUPTE HNED, ZAPLAŤTE POZDĚJI
Máme pro vás skvělou zprávu! Od dnešního dne u nás můžete nakoupit hned a zaplatit později. Ve spolupráci s Twistem Vám nabízíme možnost odložené plat... číst celé
25.02.2021
DOPRAVA ZDARMA
U nás máte dopravu zdarma na vybrané produkty nebo při nákupu nad 15 000Kč.  V případě, že máte objednávku pod limitem 15 000Kč, ale zároveň máte v k... číst celé
20.11.2019
GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY
Plánujete nakoupit zboží z našeho sortimentu, ale identický produkt, o který máte zájem, jste viděli kdekoliv na internetu za nižší cenu?Informujte ná... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
03.03.2022 Umělý ratan
Umělý ratan na míru
Potřebujete zakrýt nebo zatraktivnit venkovní prostory nebo balkón a ratanové rohože v metráži svými rozměry nevyhovují? Pak využijte naši jedinečnou ... číst celé
Ratanové balkonové zástěny na míru
Potřebujete zakrýt nebo zatraktivnit venkovní prostory nebo balkón a standardizované ratanové balkonové zástěny svými rozměry nevyhovují? Pak využijte... číst celé
Možnosti zastínění balkonu či terasy
Použít je možné umělé živé ploty, umělé bambusové rohože, přírodní proutěné rohože či stínící tkaniny. Od loňského roku jsme do našeho sortimentu nově... číst celé
Zobrazit všechny články

Rychlé online platby

  

 

Dopravci

  
  
  1. Úvod
  2. ORIGINÁL - Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
ORIGINÁL - Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů